L’Atelier Robuchon Mayfai to sieć ekskluzywnych restauracji. Najnowszy lokal powstaje właśnie w Londynie a jego premierę promuje elegancki srebrny Citroën Traction Avant.
„Wczesną jesienią JR International ponownie uruchomi swoją restaurację Mayfair w Londynie jako L’Atelier Robuchon; odpowiednik międzynarodowych L’Atelier z gwiazdkami w Hongkongu, Miami, Tajpej, Las Vegas i Genewie.
Ponownemu uruchomieniu restauracji przewodzi Andrea Cofini (nadzorowany przez Davida Alvesa, Szefa Kuchni Grupy), który dołączył do marki Robuchon w 2014 roku, pracując w L’Atelier de Joël Robuchon w Paryżu, a ostatnio w Robuchon Shanghai. W menu znajdzie się ceniony przez Robuchon Purée de Pomme de Terre, często określany jako najlepsze puree ziemniaczane na świecie, pozostając wiernym dziedzictwu, które stworzyło imperium Robuchon, podczas gdy szereg nowoczesnych, podniosłych dodatków Andrei uzupełni ofertę gastronomiczną.
L’Atelier koncentruje się na znakomitym programie barowym, który obejmuje elementy kuchni i po raz pierwszy zaprasza gości do baru, aby cieszyć się nowym programem muzyki na żywo do późnych godzin wieczornych. Otwarcie oznacza nową erę dla Robuchona i ekscytujący czas dla londyńskiej sceny gastronomicznej.” – informuje sieć restauracji.
Zobacz: nowe samochody Citroën
W ramach promocji po Londynie porusza się elegancki Citroën Traction Avant. Jest on oznakowany logiem restauracji i służy jako element kampanii, mającej przygotować stolicę Anglii na otwarcie nowej ekskluzywnej restauracji.
źródło: L’Atelier Robuchon Mayfai
Najnowsze komentarze